fbpx
De Middengaarde Bedrijfsuitjes
Reserveren: 030 233 2293

Overnachten

Op ons natuurlijke evenemententerrein bieden wij de unieke mogelijkheid om te overnachten in de prachtige natuur. Of u nu kiest voor een luxe ingerichte tent of uw eigen tent meeneemt, wij zorgen voor een onvergetelijke outdoor ervaring.

✔️Onze luxe ingerichte tenten zijn van alle gemakken voorzien en bieden u het comfort van een hotelkamer, maar dan midden in de natuur.

✔️De tenten zijn sfeervol ingericht en beschikken over comfortabele bedden, zachte kussens en warme dekens.

✔️Voor de echte avonturiers bieden wij ook de mogelijkheid om uw eigen tent mee te nemen.

✔️Op ons terrein zijn speciale kampeerplekken beschikbaar waar u uw tent kunt opzetten. Hier kunt u genieten van het echte outdoor gevoel en de rust en stilte van de natuur.

✔️Daarnaast zijn er eenvoudige faciliteiten aanwezig, zoals een buitendouche en toiletten, zodat u van alle gemakken bent voorzien.

✔️Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de faciliteiten op ons terrein. Maak een (wildpluk) wandeling door het voedselbos of geniet van een heerlijke maaltijd bij het kampvuur.

✔️Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk is.

✔️Bij ons kunt u genieten van een unieke overnachtingservaring midden in de natuur.

✔️Wij bieden luxe ingerichte tenten met comfortabele bedden en prachtig uitzicht op de natuur.

✔️Voor de avonturiers hebben we kampeerplekken waar u uw eigen tent kunt opzetten en kunt genieten van het echte outdoor gevoel.

✔️Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de faciliteiten op ons terrein, zoals een verfrissend buitendouche en een gezellig kampvuur.

Of u nu komt voor een evenement op ons terrein of gewoon wilt genieten van een ontspannen weekend in de natuur, bij ons bent u aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor een overnachting op ons natuurlijke evenemententerrein te bespreken. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

030 233 2293