fbpx
De Middengaarde Bedrijfsuitjes
Reserveren: 030 233 2293

Themafeesten

Ons terrein biedt diverse ruimtes en faciliteiten die volledig kunnen worden aangepast aan jullie wensen en thema.

🌿Of jullie nu kiezen voor een elegant en chique feest in onze sfeervolle zaal, een informeel tuinfeest in onze prachtige buitenruimte of een themafeest met een specifiek thema, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

🌿Ons ervaren team staat klaar om jullie te begeleiden bij het plannen en organiseren van jullie viering of themafeest. We luisteren naar jullie ideeën en wensen en denken graag met jullie mee om een uniek en persoonlijk feest te creëren.

🌿Van de decoratie en aankleding tot het entertainment en de catering, wij zorgen ervoor dat alles perfect wordt geregeld.

🌿Daarnaast bieden we ook diverse activiteiten en entertainmentopties om jullie feest nog specialer te maken. Denk bijvoorbeeld aan live muziek, een DJ, een fotobooth, een cocktailbar of zelfs een vuurwerkshow.

🌿Samen met jullie stellen we een programma op maat samen dat past bij jullie wensen en budget.

🌿Onze cateringmogelijkheden zijn ook uitgebreid en kunnen volledig worden afgestemd op jullie voorkeuren.

🌿Of jullie nu kiezen voor een uitgebreid buffet, een walking dinner of een speciaal samengesteld menu, onze chef-koks bereiden met liefde en passie heerlijke gerechten die jullie gasten zullen verrassen en verwennen.

Kortom, bij ons kunnen jullie terecht voor het organiseren van onvergetelijke vieringen en themafeesten. Met onze prachtige locatie, flexibele ruimtes, ervaren team, diverse activiteiten en heerlijke cateringmogelijkheden zorgen wij ervoor dat jullie feest een succes wordt.

Neem vandaag nog contact met ons op om jullie wensen te bespreken en samen een feestelijk evenement te creëren.
030 233 2293