fbpx
De Middengaarde Bedrijfsuitjes
Reserveren: 030 233 2293

Traineeships

Bij ons is het mogelijk om (meerdaagse) trainee- en leiderschapsprogramma's te organiseren op een heerlijk ontspannen en natuurlijk terrein.

✔️Wij nemen een deel van de organisatie uit handen en zorgen voor een uitgebreid programma.

✔️Bovendien is De Middengaarde zeer centraal gelegen nabij Utrecht en goed bereikbaar met de auto en het OV.

✔️Onze trainee- en leiderschapsprogramma's bieden niet alleen de mogelijkheid om te leren en te groeien, maar ook om teambuildingactiviteiten te ervaren.

✔️We regelen inspirerende sprekers en bieden workshops aan die aansluiten bij de behoeften van de trainees en (toekomstige) leiders.

Denk aan workshops, lezingen en activiteiten over:

- Persoonlijke ontwikkeling & Softskills
- Positieve Communicatie
- Verbindend Vermogen
- Innovatiekracht
- Inclusief Leiderschap

✔️Daarnaast verzorgen wij de maaltijden, inclusief lunch, diner en eventueel ontbijt. Onze keuken zorgt voor heerlijke gerechten die passen bij de wensen en dieetvoorkeuren van de deelnemers.

✔️Voor overnachtingen hebben we luxe tenten beschikbaar op ons terrein. Deze tenten bieden comfort en privacy.

✔️Als alternatief kunnen de trainees ook kiezen om in eigen accommodaties te verblijven zoals tenten, camperbusjes etc. voor het echte outdoor gevoel.

✔️Onze camping is van april tot en met september te gebruiken, waardoor de programma's in bijna ieder seizoen mogelijk zijn.

✔️Dagprogramma’s bieden we het hele jaar rond aan voor groepen, ieder seizoen heeft zijn eigen specifieke voordelen en uitdagingen, waardoor de deelnemers een unieke ervaring kunnen opdoen.

Kortom, bij ons kunnen trainee- en leiderschapprogramma's georganiseerd worden waarbij wij de organisatie, het programma, teambuildingactiviteiten, sprekers, workshops, maaltijden en overnachtingen verzorgen.

Neem contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken.
030 233 2293