fbpx
De Middengaarde Bedrijfsuitjes
Reserveren: 030 233 2293

Bedrijfsuitjes- en events

Onze locatie beschikt over een ruim terrein van 4 hectare, waar u kunt genieten van diverse activiteiten in een groene en inspirerende omgeving. Van sportieve teambuilding spellen tot creatieve workshops, wij hebben voor ieder wat wils. Onze ervaren instructeurs staan klaar om uw team te begeleiden en te zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Naast de activiteiten bieden wij ook diverse cateringopties aan. Geniet van een heerlijke lunch met verse soepen, een smakelijke (vegetarische) BBQ of een uitgebreid diner. Onze chef-koks bereiden met liefde en passie de lekkerste gerechten, zodat u en uw team vol energie kunnen genieten van de dag.

En wilt u het bedrijfsuitje of event helemaal compleet maken? Dan bieden wij zelfs de mogelijkheid om te overnachten in tenten op ons terrein. Zo kunt u de dag afsluiten met een gezellige avond en de volgende dag nog meer activiteiten ondernemen.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen en ideeën te bespreken. Wij denken graag met u mee en zorgen voor een maatwerk programma dat perfect aansluit bij uw bedrijf. Samen creëren we een onvergetelijk bedrijfsuitje of event!

✔️Ervaring en expertise: Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes en weten precies hoe we een onvergetelijke ervaring kunnen creëren.

✔️Maatwerk programma's: Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden wij maatwerk programma's die perfect aansluiten bij uw wensen en doelstellingen.

✔️Diverse activiteiten: Wij bieden een breed scala aan activiteiten die geschikt zijn voor zowel kleine als grote groepen.

✔️Professionele begeleiding: Onze ervaren instructeurs en begeleiders zorgen ervoor dat uw bedrijfsuitje soepel verloopt en dat iedereen een geweldige tijd heeft.

✔️Teambuilding en plezier: Onze bedrijfsuitjes zijn niet alleen leuk, maar ook gericht op teambuilding en het versterken van de band tussen collega's.
030 233 2293