fbpx
De Middengaarde Bedrijfsuitjes
Reserveren: 030 233 2293

Samenwerkingen

Bij De Middengaarde geloven we in de kracht van samenwerking en het delen van kennis. Daarom werken we graag samen met verschillende workshopaanbieders en sprekers om onze activiteiten en traineeships nog waardevoller te maken.

We bieden een breed scala aan workshops en lezingen aan, variërend van natuur- en duurzaamheidsthema's tot vaktechnische en ontspannende activiteiten.

Een van onze populaire samenwerkingen is met het voedselbosfestival ‘Gras van de Buren’ met workshopaanbieders die gespecialiseerd zijn in wildplukwandelingen en voedselbossen.

✔️Tijdens deze workshops leren deelnemers over de eetbare planten en kruiden die in de natuur te vinden zijn. Ze leren hoe ze deze kunnen herkennen, plukken en gebruiken in hun dagelijkse leven. Het is een geweldige manier om de band met de natuur te versterken en bewustzijn te creëren over duurzaam voedsel.

✔️Naast natuurgerelateerde workshops, bieden wij ook lezingen aan over branche gerelateerde onderwerpen en ontspannende activiteiten zoals yoga en meditatie.

✔️We werken samen met ervaren sprekers en beoefenaars die de deelnemers kunnen inspireren en helpen om te ontspannen en hun mentale welzijn te bevorderen.

✔️Deze workshops, lezingen en activiteiten bieden een waardevolle aanvulling op het programma en dragen bij aan de persoonlijke groei en ontwikkeling van onze gasten en deelnemers.

✔️Bij De Middengaarde streven we ernaar om ons programma-aanbod zo divers en inclusief mogelijk te maken. We zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen en ideeën om ons programma te verrijken.

Als je een workshopaanbieder of spreker bent en geïnteresseerd bent in een samenwerking, neem dan gerust contact met ons op. Samen kunnen we een unieke en waardevolle ervaring creëren voor onze gasten.
030 233 2293