fbpx
De Middengaarde Bedrijfsuitjes
Reserveren: 030 233 2293

Locatie

Welkom op ons groene evenemententerrein, centraal gelegen nabij Utrecht! Met een oppervlakte van 4 hectare bieden wij talloze mogelijkheden voor bedrijfsuitjes, festivals en evenementen. Onze locatie is uiterst flexibel en kan aan vrijwel al uw wensen voldoen.

Dankzij onze centrale ligging zijn wij uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Of u nu met een klein gezelschap komt of een evenement organiseert voor meer dan 1000 personen, wij staan klaar om u van dienst te zijn en met u mee te denken.

Laat ons uw ideeën tot leven brengen op ons veelzijdige terrein. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij kijken ernaar uit om samen met u een onvergetelijk evenement te creëren.

5 redenen om op onze locatie uw activiteit te organiseren:

🌿Prachtige locatie: Onze locatie is gelegen in een adembenemende omgeving met een prachtig uitzicht in de natuur. Het is de perfecte setting voor uw activiteit en zorgt voor een unieke en inspirerende ervaring.

🌿Ruimte en faciliteiten: Onze locatie beschikt over voldoende ruimte en faciliteiten om uw activiteit tot een succes te maken. Of u nu een sportieve activiteit, een teambuilding evenement of een feest wilt organiseren, wij hebben de ruimte en voorzieningen om aan uw behoeften te voldoen.

🌿Flexibiliteit: Wij zijn zeer flexibel en kunnen uw activiteit aanpassen aan uw specifieke wensen en doelstellingen. Of u nu een klein gezelschap heeft of een grote groep, wij kunnen de ruimte en activiteiten aanpassen om aan uw behoeften te voldoen.

🌿Professionele begeleiding: Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij het organiseren van uw activiteit. Ze hebben expertise in verschillende activiteiten en kunnen u helpen bij het plannen en uitvoeren van een succesvol evenement.

🌿Catering op maat: Wij bieden catering op maat voor uw activiteit. Of u nu een lunch, diner of borrel wilt organiseren, onze chef-koks kunnen heerlijke gerechten bereiden die aansluiten bij uw wensen en dieetvoorkeuren.
030 233 2293