fbpx
De Middengaarde Bedrijfsuitjes
Reserveren: 030 233 2293

Activiteit: Lasergame

Ontdek de ultieme sensatie van lasergamen in de natuur! Vergeet de beperkingen van indoor arena's en stap in een spannend avontuur in de buitenlucht.

✔️Met weelderige bossages als je speelterrein en natuurlijke obstakels als je dekking, zul je jezelf wanen in een echte strijdzone.

✔️Voel de adrenaline door je aderen stromen terwijl je je tegenstanders ontwijkt, tactische beslissingen neemt en je doelen probeert te raken.

✔️Onze geavanceerde lasergeweren zorgen voor nauwkeurige en realistische schoten.

✔️Of je nu een verjaardagsfeestje, een bedrijfsuitje of gewoon een leuke activiteit met vrienden wilt organiseren, lasergamen in de natuur is de perfecte keuze.

✔️Kom en ervaar de spanning, het teamwork en de pure opwinding terwijl je jezelf onderdompelt in de schoonheid van de buitenlucht. Boek vandaag nog je avontuur in de natuur!

✔️Alle programmaonderdelen zijn te combineren met een aantal ludieke- of teambuildingactiviteiten. We verzorgen zowel actieve als ontspannen programma's.

✔️Combineer een workshop Boogschieten, Archery Tag, Waterrace, Knotshockey of Lasergamen met een activiteit die de geest stimuleert zoals Box of Lies, Project Boardgame, Tangram XL.

✔️Ook kunnen we het programma combineren met onze samenwerkingspartners, denk aan een workshop aerobic dance, yoga, vuurspugen, zwaardvechten of een lezing op een specifiek vakgebied.

✔️Neem contact op via het formulier of telefonisch en we denken graag mee over de vele mogelijkheden.

✔️Lasergame is leuk als Groepsuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest maar ook voor een kinderfeestje. Een super spannende activiteit vol actie en teambuilding.

✔️Onze locatie is perfect voor deze activiteit en we zorgen altijd voor professionele begeleiding. Omdat we meer dan 50 eigen uitrustingen hebben, is er altijd meer dan voldoende voorraad.

✔️Kan ook op eigen locatie worden uitgevoerd.
030 233 2293