fbpx
De Middengaarde Bedrijfsuitjes
Reserveren: 030 233 2293

Bedrijfsfestivals

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor het organiseren van een bedrijfsfestival? Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden om uw bedrijfsfestival tot een groot succes te maken, waarbij bijvoorbeeld live muziek, DJ's en acts gecombineerd kunnen worden met een gezellige bar, diverse foodtrucks en entertainment.

Op ons ruime terrein van 4 hectare is er voldoende ruimte om een festival op maat te creëren. Of u nu kiest voor een intiem festival voor uw eigen medewerkers of een grootschalig evenement waarbij u ook klanten en partners uitnodigt, wij kunnen aan al uw wensen voldoen. Er is ruimte tot >4000 personen op ons natuurlijke terrein.

Wat betreft de muziek, bieden wij verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen voor live bands die zorgen voor een energieke sfeer en interactie met het publiek. Daarnaast hebben we contact met ervaren DJ's die zorgen voor de perfecte beats en een feestelijke sfeer. Ook kunnen we diverse acts en artiesten regelen om het festival nog specialer te maken. Denk hierbij aan vuurshows, dansers en nog veel meer!

✔️Unieke locatie: Onze locatie biedt een unieke en inspirerende omgeving voor uw bedrijfsfestival. Met een ruim terrein van 4 hectare kunt u een festival op maat creëren en uw gasten verrassen met een bijzondere setting.

✔️Flexibiliteit: Wij zijn zeer flexibel en kunnen aan al uw wensen voldoen. Of u nu een klein bedrijfsfestival wilt organiseren voor uw eigen medewerkers of een grootschalig evenement waarbij u ook klanten en partners uitnodigt, wij kunnen het regelen.

✔️Diverse mogelijkheden: Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden om uw bedrijfsfestival tot een succes te maken. Van live muziek en DJ's tot acts en entertainment, wij hebben alles in huis om uw festival onvergetelijk te maken.

✔️Catering op maat: Onze chef-koks bereiden met liefde en passie de lekkerste gerechten voor uw bedrijfsfestival. Of u nu kiest voor een smakelijke BBQ, een uitgebreid buffet of een culinair diner, wij zorgen ervoor dat uw gasten kunnen genieten van heerlijk eten en drinken.

✔️Professionele begeleiding: Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te begeleiden bij het organiseren van uw bedrijfsfestival. Van het plannen en regelen van de logistiek tot het coördineren van de activiteiten, wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt en uw gasten een geweldige ervaring hebben.

✔️Uw gasten kunnen genieten van heerlijk eten en drinken terwijl ze de sfeer van het festival opsnuiven. Onze bar biedt een ruime selectie aan drankjes en daarnaast hebben we nauwe samenwerking met diverse foodtrucks met een breed scala aan culinaire opties.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijfsfestival te bespreken. Samen creëren we een onvergetelijk evenement waar uw medewerkers, klanten en partners nog lang over zullen napraten. Wij kijken ernaar uit om samen met u een spectaculair bedrijfsfestival te organiseren!
030 233 2293