fbpx
De Middengaarde Bedrijfsuitjes
Reserveren: 030 233 2293

Archery Tag / Boogschiet Trefbal

Met Archery Art veilig met en/op je vrienden of collegas (boog)schieten!
Archery Tag (Boogschieten Trefbal) is een van de populairste bedrijfsuitjes van Middengaarde Bedrijfsuitjes en is een mix van trefbal en paintball, maar dan met pijl en boog. Omdat de pijlen bij Archery Tag zijn uitgerust met zachte foam toppen, doet het absoluut geen pijn of levert blauwe plekken op. En om het gezicht te beschermen, krijgt iedere deelnemer hoge kwaliteit paintball maskers. Actie en spanning gegarandeerd!

Wij bieden een speelveld met verschillende obstakels; op diverse plekken worden 5-spot targets neergezet, waar je op kunt mikken. Een wedstrijd Archery Tag wordt bv gewonnen door alle spots uit de 5-spot target te schieten of door alle spelers van de andere partij af te schieten. Doordat elke speler slechts enkele pijlen krijgt bij Archery Tag, worden de spelers gedwongen zich over het speelveld te bewegen om nieuwe pijlen te vinden.
030 233 2293

MIDDENGAARDE BEDRIJFSUITJES – ARCHERY TAG / BOOGSCHIETEN TREFBAL

Archery Tag kan als losse activiteit worden geboekt, maar is ook prima te combineren met bv ZWAARDVECHTEN, CATERING of STEL PROGRAMMA SAMEN

Middengaarde Bedrijfsuitjes: voor elk gewenst groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Liever op uw eigen terrein of elders in Nederland? Geen probleem:
Wij kennen de perfecte locaties en regelen alles van begin tot eind, inclusief catering, vervoer etc. U kunt de hele organisatie aan ons overlaten.

Meer weten? Bel 030 233 2293 en we bespreken direct al uw wensen.