fbpx
De Middengaarde Bedrijfsuitjes
Reserveren: 030 233 2293

Activiteit: Archery Tag

Stap in de wereld van avontuur en spanning met Archery Tag in onze prachtige natuurlijke omgeving.

✔️Bereid je voor op een unieke ervaring waarbij je je boogschietvaardigheden kunt testen. Trek je boog, richt en schiet!

✔️Voel de adrenaline door je aderen stromen terwijl je je vrienden, collega's of familie uitdaagt voor een spannend spel vol strategie en behendigheid.

✔️Verstop je achter bomen, duik achter obstakels en ontwijk de pijlen van je tegenstanders terwijl je probeert hun doelen te raken.

✔️Archery Tag combineert de spanning van boogschieten met de sensatie van paintball, maar dan zonder de blauwe plekken!

✔️Trek je boog, span je spieren en maak je klaar voor een avontuur vol spanning en sensatie in de prachtige natuurlijke omgeving.

✔️Alle programmaonderdelen zijn te combineren met een aantal ludieke- of teambuildingactiviteiten.

We verzorgen zowel actieve als ontspannen programma's. Combineer een workshop Boogschieten, Archery Tag, Waterrace, Knotshockey of Lasergamen met een activiteit die de geest stimuleert zoals Box of Lies, Project Boardgame, Tangram XL.

Ook kunnen we het programma combineren met onze samenwerkingspartners, denk aan een workshop aerobic dance, yoga, vuurspugen, zwaardvechten of een lezing opeen bepaald vakgebied.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij het plannen van een onvergetelijke dag in de natuur. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen met jou en je gezelschap te genieten van deze opwindende activiteit!

030 233 2293